Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@21:16:17 GMT

درمان بیماری لایم با رژیم غذایی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۵۵۱۱

درمان بیماری لایم با رژیم غذایی

رژیم غذایی برای درمان بیماری لایم
بیماری لایم (Lyme Disease) از عفونت باکتری "بورلیا بورگدورفری" (Borrelia burgdorferi) ناشی می‌شود. این عفونت از طریق کنه پاسیاه که بسیار ریز است به انسان منتقل می‌شود.

در برخی موارد این عفونت برای سال‌ها تشخیص داده نمی‌شود، زیرا با علائمی مشابه با بیماری‌های دیگر از قبیل: سندرم خستگی مزمن، ام‌اس، زوال عقل و فیبرومیالژیا (Fibromyalgia) همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصورتیکه این بیماری تشخیص داده نشود، بیمار دچار احساس خستگی، بیماری‌های خودایمنی و دیگر عوارضی می‌شود که سیستم عصبی، ایمنی و گوارش را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محققان آمریکایی در بررسی‌های خود به روشی آسان برای تسریع روند بهبود بیماری لایم دست پیدا کردند و آن رژیم غذایی کتوژنیک است. به گفته محققان این نوع رژیم غذایی توانایی بدن را برای مقابله با بیماری لایم تقویت می‌کند.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: در بررسی‌های انجام شده روی بیماران سراسر جهان مشخص شد این نوع رژیم غذایی موثرترین روش برای مقابله با این بیماری است.

محققان با بیان اینکه رژیم غذایی کتوژنیک به اختلال عملکرد میتوکندری کمک می‌کند، اظهار داشتند: این رژیم غذایی به تولید میتوکندری‌های جدید کمک می‌کند که بهبود توانایی بدن در پاکسازی طبیعی و دفع میتوکندری‌های آسیب دیده را به همراه دارد. اختلال عملکرد میتوکندری در مبتلایان به لایم موجب احساس خستگی مفرط شده و بر دیگر علائم این بیماری اثر می‌گذارد.

رژیم غذایی کتوژنیک

بررسی‌ها نشان می‌دهد از دیگر فوائد این رژیم غذایی تاثیر آن در مقابله با التهاب است. بیماری لایم با بیماری‌های خود ایمنی از قبیل: آرتریت روماتوئید به دلیل التهاب بالا مرتبط است. رژیم غذایی کتوژنیک از طریق وادار ساختن مولکول‌ها به فعال ساختن مجرا‌های ضد التهابی به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند.

تقویت متیلاسیون یا متیل‌دار کردن (فرآیند زیست شیمیایی که مجرا‌های هورمونی، التهابی و سم‌زدایی را کنترل می‌کند) از دیگر خواص این نوع رژیم غذایی است. مصرف سبزیجات با برگ‌های تیره و خانواده کلم‌ها ترکیب‌های گوگرد و اسید فولیک مورد نیاز بدن را تامین و متیلاسیون را تقویت می‌کند.

به گفته محققان سبزیجات موجود در این رژیم غذایی که حاوی کربوهیدرات و کالری پایین است از فیبر کافی برخوردارند که از باکتری‌های خوب روده و میکروبیوم‌هایی که از نقش کلیدی در تقویت سیستم ایمنی جهت مقابله با عفونت لایم برخوردارند، حمایت می‌کند.

به گزارش نشریه تخصصی مدیکال دیلی، محققان آمریکایی اظهار داشتند: لازم است تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی تاثیر رژیم غذایی کتوژنیک در کنترل بیماری لایم و دیگر بیماری‌های عفونی انجام شود.   منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رژیم غذایی حشرات کبودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته