Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@09:51:47 GMT

با رژیم غذایی کتوژنیک به جنگ آنفولانزا بروید

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۵۸۹۸

صراط:

اگرچه به بازار آمدن واکسن آنفولانزا به طور قابل توجهی از نرخ ابتلا و شیوع این ویروس کاست اما تاکنون هنوز درمانی برای این بیماری پیدا نشده است.

به گزارش ایرنا اگرچه دانشمندان و متخصصین سلامت به تلاش‌های خود برای دستیابی به درمان‌های جدیدی برای مقابله با آنفولانزا ادامه می‌دهند اما ممکن است رمز این معما در سیستم ایمنی بدن نهفته باشد و با پیروی از یک رژیم غذایی کتوژنیک فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم غذایی کتوژنیک رژیمی است حاوی کربوهیدرات کم و چربی بالا که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. افرادی که از این رژیم تبعیت می‌کنند، در وعده‌های غذایی خود از گوشت، ماهی، مرغ و دیگر ماکیان و سبزیجاتی که کربوهیدرات و کالری پایین‌تری دارند، استفاده می‌کنند. مطالعات انجام شده حاکی از آن است که این نوع رژیم غذایی می‌تواند به کاهش وزن و تقویت سلامت در بیماران مبتلا به دیابت، سرطان، صرع و بیماری آلزایمر کمک کند.

در یک مطالعه جدید وقتی به موش‌های آزمایشگاهی که براساس رژیم غذایی کتوژنیک تغذیه شده بودند، ویروس آنفولانزا تزریق شد، شانس زنده ماندن آن‌ها نسبت به موش‌هایی که از رژیم حاوی کربوهیدرات بالا تغذیه کرده بودند، بیشتر بود.   

به گفته پژوهشگران، دلیل اصلی این امر در آن است که رژیم غذایی کتوژنیک تشکیل اینفلامازوم‌ها را مسدود می‌کند. اینفلامازوم‌ها کمپلکس‌های پروتئینی هستند که سیستم ایمنی بدن فعال می‌کند. اینفلامازوم‌ها می‌توانند واکنش‌های زیان‌باری را در سیستم ایمنی بدن میزبان ایجاد کنند. پیروی از رژیم کتوژنیک با مسدود کردن تشکیل اینفلامازوم‌ها باعث آزاد شدن ﻟﻨﻔﻮﺳﯿﺖ ﻫﺎی T ﮔﺎﻣﺎ-دﻟﺘﺎ می‌شود.

ﻟﻨﻔﻮﺳﯿﺖ‌ﻫﺎی T ﮔﺎﻣﺎ-دﻟﺘﺎ مسؤول تولید مخاط در جدار داخلی ریه‌ها هستند که به بدن در خلاص شدن از شر عوامل عفونی کمک می‌کند. این مخاط سپس از لوله‌های تنفسی فرد بالا رفته و با سرفه خارج می‌شود. یافتههای محققان حاکی از آن است که رژیم غذایی کتوژنیک با تحریک تولید این لنفوسیت‌ها به بدن در مقابله با ویروس آنفولانزا کمک می‌کند. 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: آنفولانزا بیماری مرگبار متخصصین سلامت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلاء به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلاء به آمفیزم در آنها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلاء به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آنها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آنها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آنها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آنها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

کد خبر 6097584

دیگر خبرها

  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • صبحانه‌ای که می‌تواند وزنتان را ۴ کیلو کاهش دهد
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • صبحانه‌ای که کاهش وزن را ۴ برابر می‌کند
  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب