Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@21:06:06 GMT

رژیمی که حال شما را بهتر می‌کند

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۳۰۳۴۱

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد پیروی از یک رژیم غذایی پرطرفدار، علاوه بر کاهش سریع وزن به سلامت افراد نیز کمک می‌کند. ناطقان: به نقل از هندوستان تایمز، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد رژیم کتو می‌تواند ناتوانی را کاهش دهد و کیفیت زندگی را در افراد بهبود بخشد.

کارشناسان می‌گویند، این رژیم نه تنها در کاهش وزن تاثیر می‌گذارد، بلکه متابولیسم را نیز تغییر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رژیم در سالیان دور، برای درمان بیماری صرع استفاده می‌شد، اما با پیشرفت علم پزشکی، داروهایی برای درمان این بیماری جایگزین شدند.

داده‌های به دست آمده از این مطالعه که اخیرا صورت گرفته بیانگر آن است که رژیم کتوژنیک ممکن است برای افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) بی‌خطر باشد. این تحقیق همچنین نشان داد که افراد مبتلا به ام اس ممکن است خستگی و افسردگی کمتری را تجربه کنند.

جی نیکلاس برنتون، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ویرجینیا در شارلوتسویل و عضو آکادمی نورولوژی آمریکا گفت: «رژیم کتوژنیک که سرشار از چربی، پروتئین کافی و کربوهیدرات کم است، به بدن اجازه می‌دهد تا از چربی به عنوان منبع اصلی انرژی خود به جای قند استفاده کند، بنابراین حالت ناشتا را تقلید می‌کند».

رژیم کتوژنیک شامل غذاهایی مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ، خامه غلیظ، کره، روغن ها و سبزیجات غیر نشاسته‌ای مانند هویج، کلم بروکلی و فلفل است. این مطالعه در مجله «American Academy of Neurology» منتشر شد.

رژیم کتوژنیک به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم و بهبود کنترل تشنج در افراد مبتلا به صرع کمک می‌کند. ضمن اینکه تغییرات رژیم غذایی می تواند راهی ارزان برای بهبود سلامت کلی باشد. منبع: فارس برچسب ها: رژیم ، حال بهتر ، کاهش وزن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رژیم حال بهتر کاهش وزن افراد مبتلا رژیم کتوژنیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است